fbpx

Performant Productieproces

Over Dupac

DUPAC staat voor Duurzame Paneel Constructies. Wij produceren en leveren panelen voor houtskeletbouw en dak- en timmerwerk. Wij bouwen met hout, en daar zijn we trots op.

Ben jij een professionele aannemer in houtskeletbouw, dan ben je bij DUPAC aan het juiste adres. Houtskeletbouw is de meest innovatieve bouwwijze van vandaag. Dankzij onze bio-ecologische panelen wordt houtskeletbouw bovendien eenvoudig te plaatsen op de werf. Wij staan in voor de keuze van kwaliteitsvolle materialen en de zorgvuldige constructie van de panelen in ons atelier. Zo leveren wij steeds een kwaliteitsvol product af, waarbij het lucht-dicht en damp-open principe tot in de puntjes gegarandeerd is. Koudebruggen kunnen wij zorgvuldig vermijden.

Onze troeven op een rijtje

Performant Productieproces

Professionele samenwerking


Je bestelt bij DUPAC een kant- en klaar pakket, zonder gedoe. Ons startpunt is steeds het plan van de architect. Hier wijken wij niet van af. Dit plan wordt door onze specialisten omgezet in een 3D constructieplan, dat in detail aangeeft welke panelen we moeten bouwen. Zo is elk project uniek. Wij leveren op de werf, als jij dat wil, en voorzien je van een gedetailleerd opbouwplan. Zo hoef jij je enkel te bekommeren om de opbouw, wij zorgen voor al de rest.

Respect Voor De Planning

Respect voor de planning


Een succesvol bouwproject heeft een nauwgezette planning nodig. Wanneer je bij DUPAC een bestelling plaatst, geven wij jou onmiddellijk een gedetailleerde planning. Wij stellen alles in het werk om deze planning te respecteren. Dankzij onze ruime voorraad, lukt dat ook. Wij houden je voortdurend op de hoogte van de stand van zaken van je project. Want een stipte levertermijn, daar gaan wij voor. Alleen zo kan jij zorgen voor een geslaagde werf.

Flexibiliteit

Flexibiliteit


Elk project is uniek, dat weten wij bij DUPAC maar al te goed. Wij respecteren dan ook altijd de wensen van onze klanten. Gelukkig zijn de mogelijkheden bij DUPAC oneindig. Van een eengezinswoning tot een industrieel pand, wij produceren het allemaal. Wij werken samen met jou aan een project dat tot in de puntjes verzorgd is, volgens jouw wensen. Wij houden rekening met jouw eigenheid, voorkeuren en ervaring.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over bio-ecologisch bouwen, houtskeletbouw of paneelconstructies? Kom dan gerust eens langs. We laten je met plezier ons productieproces zien.